Groep 7 Jan en Paula

0001.jpg0002.jpg 

Beste ouders,

​ 

Op vrijdag 9 december en 16 december is er een kerstkeuzecursus op school. We zijn hiervoor op zoek naar ouders die hierbij willen helpen, het mag natuurlijk ook een opa, oma, broer, zus of oppas zijn. Opgeven kan via de mail bij ons voor vrijdag 25 november. 

 

Van meerdere ouders hebben we begrepen dat het erg leuk is om met de kinderen als klas mee te kunnen doen aan de BZT show bij de KRO-NCRV. Dit blijkt voor onze kinderen een hele leuke ervaring te zijn. Dit wordt niet vanuit school geregeld, dus kan enkel buiten schooltijd. Meester Jan en juf Paula hebben wel aangegeven dat het heel erg leuk is om te doen voor de kinderen en ze er wanneer mogelijk graag bij zijn. Hiervoor is ook van elk kind het BSN nummer nodig. Dit nummer hebben ze nodig voor de aanmelding van de kinderen bij SZW inspectie, daarna worden ze vernietigd. Het deelnemen aan de BZT show is eventueel mogelijk op zaterdag 4-2, 4-3, 1-4 of 22-4, opnametijden enkel nog niet bekend. 

 

We willen dit graag voor de klas organiseren, maar hiervoor willen we eerst graag inventariseren of jullie dit leuk vinden voor de kinderen om dit te gaan ondernemen. Via een mail naar ons, horen we graag jullie reactie hierop. 

 

Groetjes Miranda en Nienke 

groep 7.1 Jan.jpggroep7.2 Jan.jpginformatie_groep_7-page0.jpg​​