​​​We nodigen ieder van harte uit voor een kennismakingsgesprek​ met Carole van Zuilen, de directeur. U kunt hiervoor bellen naar 035-6561067 of mailen naar directie@antonius-kortenhoef.nl

Tijdens dit kennismakingsgesprek wordt u rondgeleid en geïnformeerd over de school,  zodat u een goed beeld krijgt van de wijze waarop het onderwijs op onze school plaatsvindt en de sfeer kunt proeven. U ontvangt dan ook het inschrijfformulier. We zijn trots op onze school en vinden het fij​n om iedere nieuwe ouder daarover te vertellen. 

Belangstelling?

Wilt u door ons benaderd worden voor een afspraak?

Vul dan hier het belangstellingsformulier in.

Of kom vrijblijvend langs op een inloopochtend

Iedere eerste vrijdag van de maand organiseert de St. Antoniusschool een open inloopochtend voor ouders die zich oriënteren op de basisschoolkeuze voor hun peuter. Van 10.30 tot 11.30 kun je als ouder/verzorger vrijblijvend binnenlopen, rondkijken en ervaren hoe het onderwijs wordt gegeven. Uiteraard zijn de kinderen zelf ook van harte welkom. De eerste keer is a.s. vrijdag 2 oktober.

Naast het meekijken in de kleuterklas is er gelegenheid om een praatje te maken met Carole van Zuilen, directeur van de school. De ochtend is bedoeld om de sfeer op school te proeven en een idee te krijgen van hoe wij met onderwijs omgaan. Bent je niet in de gelegenheid, maar wil je wel graag op onze school komen kijken? Kom dan gerust op een ander tijdstip. 

Data inloopochtend

1 okt
5 nov
14 jan
4 feb
4 maart
8 april (Locatie: Het Buitenhuis)
13 mei 
3 juni
1 juli

Open Dag

Op woensdag 17 maart is de eerstvolgende open dag. Deze zal dit jaar online zijn. U kunt dan vrijblijvend digitaal binnen lopen tussen 09:00 en 12.30 uur en kennismaken met de leerlingen en het team. Hopelijk tot dan!

Aanmeldingsbeleid

Als uw kind 4 jaar is mag het naar school. De leerkracht neemt contact op met de ouders minimaal een maand voorafgaand aan de 4e verjaardag van het kind. In de 2 weken voordat het kind 4 jaar wordt, mogen zij maximaal 5 dagdelen komen wennen. Afspraken over wendagen en eerste schooldag worden gemaakt met de leerkracht. 

Kinderen die in de zomervakantie​  4 jaar worden, komen na de zomervakantie op school. 

Meer informatie over beleid van aanname en de individuele ondersteuningsmogelijkheden van de school kunt u vinden door te klikken op : 


Beleid van Aanmelding  
Aanda​cht op Maat​​​

Bekijk de Antonius film. Siem en Puck (groep 7) laten je graag de school zien: